Započni pripremu
Prvo pripremite jegulju. Očistite je i operite, prelijte limunovim sokom i pstavite nekoliko minuta da odsetoji. Posolite i pobiberite. Operite začinsko bilje i sitno iseckajte. Otopite 60 g maslaca, dodajte začinsko bilje, malo propržite i zalijte pivom. Kad provri, dodajte komade jegulje. Kuvajte na slaboj vatri oko 15 minuta. U međuvremenu stavite pirinač da se kuva. Stavite pirinač u lonac sa dubljim dnom i dodajte 230 ml vode. Poklopite i kuvajte na jakoj vatri pet minuta. Nakon toga smanjite vatru i kuvajte poklopljeno još desetak minuta, dok voda ne ispari. Sklonite sa šporeta i ostavite da odstoji poklopljeno još oko 10 minuta. Pirinčano sirće, šećer i so mešajte dok se ne otopi šećer. Dodajte mešavinu u pirinač i promešajte. Dok pripremate pirinač, u međuvremenu možete iseći i losos na sitne komade i algu na štapiće. Kada se pirinač ohladi, možete početi sa pravljenjem sušija. Položite algu na bambusovu podlogu, ubacite losos, komade jegulje, malo kavijara i dodajte krem sir. Urolajte i ostavite da se stegne, nakon toga isecite na šest ili osam delova. I vaš suši je gotov. Prijatno!