Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.11.2024.

Rezultati pretrage recepataKaneloni sa svinjskim mesom
Maxi logoMaxi logo
  • Kaneloni sa svinjskim mesom

Kaneloni sa svinjskim mesom

Kaneloni sa svinjskim mesom
Srednje
Do 60 min
4/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 2 kom. crnog luka
  • 400 ml bešamel sosa
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g svinjskog mlevenog mesa
  • 5 g mešavine začina
  • 500 g kanelona
  • so
  • 200 g pelata
  • 400 g trapist sira
  • 2 kom. crnog luka
  • 400 ml bešamel sosa
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g svinjskog mlevenog mesa
  • 5 g mešavine začina
  • 500 g kanelona
  • so
  • 200 g pelata
  • 400 g trapist sira

Započni pripremu

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk, dodajte mleveno meso i začine, te dinstajte fil za kanelone 15 minuta. Potom prelijte meso sa 200 ml paradajz soka. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 150 ml bešamel sosa, pospitei ga rendanim trapistom, potom ređajte punjene kanelone. Preostalim bešamelom prelijte kanelone i pospite trapistom. Pecite na 180 stepeni oko 30 minuta. Uživajte u tradicionalnom italijanskom jelu.

Ocena

Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo