Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.11.2024.

Maxi logoMaxi logo
  • Zeleni ajvar

Zeleni ajvar

Zeleni ajvar
Srednje
> 60 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
6 porcije
  • 2500 g plavih patlidžana
  • 200 g šećera
  • 150 g senfa
  • 50 g soli
  • 1000 ml ulja
  • 4000 g paprike
  • 150 ml vinskog sirćta
  • 2500 g plavih patlidžana
  • 200 g šećera
  • 150 g senfa
  • 50 g soli
  • 1000 ml ulja
  • 4000 g paprike
  • 150 ml vinskog sirćta

Započni pripremu

Ispecite plavi patlidžan i papirke, potom ih oljuštite, očistite od semenki i sameljite. Pržite na vrelom ulju sat i po. Dodajte so, šećer, sirće, te senf pri kraju prženja. Stavite u vruće sterilisane tegle. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegan
Recept za svaki dan
Ručak
Jesеn,Zima
Zimnica