Započni pripremu
Za testo pomešajte brašno, jaje, 5 g soli, vodu i ulje. Napravite šest jufkica, oblikujte ih i položite na pleh. Zamotajte ih folijom i ostavite da odstoje oko sat vremena. Za to vreme pripremite fil. Unutite četiri jaja, dodajte sir, so, biber. Jufku testa razvucite preko stolnjaka oklagijom što je tanje moguće, pa potom nastavite prstima da je tanjite. Mali trik: neka vam prsti budu nauljeni, tako ćete lakše razvući koru. Kada je potpuno tanka, gotovo providna, pospite je s malo ulja i premažite nadevom. Koru zamotajte pomoću stolnjaka - što je više dižete, to će se burek sam urolati. Burek oblikujte u pužić i stavite u nauljenu tepsiju. Testo premažite uljem i ostavite da odstoji još 10 minuta pre pečenja. Burek s domaćim korama pecite na 200 stepeni oko 15 minuta ili dok ne dobije zlatnobraon boju i hrskavu teksturu. Servirajte toplo.