Here is Product Details Sticky Short Info
Bravo
Sok Bravo Jagoda 1L
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Sok Bravo Jagoda 1L
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 ml | 200 ml |
Energija kj | 202 kJ | 404 kJ |
od kojih su zasićene masti | 0.1 g | 0.2 g |
Ugljeni hidrati | 11.2 g | 22.4 g |
od kojih su šećeri | 11.1 g | 22.2 g |
Energija kcal | 48 kcl | 96 kcl |
So | 0.01 g | 0.02 g |
Vitamin C | 12 mg | 24 mg |
Belančevine | 0.5 g | 1 g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 ml | 200 ml |
Energija kj | 202 kJ | 404 kJ |
od kojih su zasićene masti | 0.1 g | 0.2 g |
Ugljeni hidrati | 11.2 g | 22.4 g |
od kojih su šećeri | 11.1 g | 22.2 g |
Energija kcal | 48 kcl | 96 kcl |
So | 0.01 g | 0.02 g |
Vitamin C | 12 mg | 24 mg |
Belančevine | 0.5 g | 1 g |
Sastojci
Voda, koncentrisana kaša jabuke, 10% kaše jagode, šećer, kiselina: limunska kiselina; koncentrisani sok jabuke, boja: karminska kiselina; vitamin C ( L-askorbinska kiselina).
Sastojci
Voda, koncentrisana kaša jabuke, 10% kaše jagode, šećer, kiselina: limunska kiselina; koncentrisani sok jabuke, boja: karminska kiselina; vitamin C ( L-askorbinska kiselina).
Dobavljač
RAUCH SERBIA DOO
Dobavljač
RAUCH SERBIA DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Otvoren proizvod čuvati na hladnom i konzumirati u roku od 3 dana. Najbolje upotrebiti do: utisnuto pri vrhu ambalaže.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Otvoren proizvod čuvati na hladnom i konzumirati u roku od 3 dana. Najbolje upotrebiti do: utisnuto pri vrhu ambalaže.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Bravo Strawberry 1l Osvežavajuće bezalkoholno negazirano piće sa voćnim sokom jabuke i jagode sa vitaminom C. Voćni sadržaj: minimum 35% ( jabuke 25%, jagode 10%).
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Bravo Strawberry 1l Osvežavajuće bezalkoholno negazirano piće sa voćnim sokom jabuke i jagode sa vitaminom C. Voćni sadržaj: minimum 35% ( jabuke 25%, jagode 10%).