Here is Product Details Sticky Short Info
Maxi
Podloga za pizzu Maxi 200g
200 gr
349.95 rsd/Kg
200 gr
349.95 rsd/Kg
69
99 RSD
Podloga za pizzu Maxi 200g
- Omiljene cene su uvek niske cene.
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 200 g |
Energija kj | 1151 kJ | 2302 kJ |
Total masti | 1.3 g | 2.6 g |
od kojih su zasićene masti | 0.35 g | 0.7 g |
Ugljeni hidrati | 56.3 g | 112.7 g |
od kojih su šećeri | 1.7 g | 3.4 g |
Energija kcal | 271 kcl | 542 kcl |
So | 0.78 g | 1.56 g |
Belančevine | 8.46 g | 16.92 g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 200 g |
Energija kj | 1151 kJ | 2302 kJ |
Total masti | 1.3 g | 2.6 g |
od kojih su zasićene masti | 0.35 g | 0.7 g |
Ugljeni hidrati | 56.3 g | 112.7 g |
od kojih su šećeri | 1.7 g | 3.4 g |
Energija kcal | 271 kcl | 542 kcl |
So | 0.78 g | 1.56 g |
Belančevine | 8.46 g | 16.92 g |
Sastojci
PŠENIČNO belo brašno T-500 , voda, kvasac šećer, kuhinjska so, poboljšivač za testo (emulgator: estri moni i diacetil vinske kiseline i mono i diglicerida masnih kiselina - E472e; antioksidans : askorbinska kiselina; enzimski aktivno SOJINO brašno, enzimi : ¿- amilaza, fosfolipaza, hemicelulaza), konzervans : kalijum sorbat.
Sastojci
PŠENIČNO belo brašno T-500 , voda, kvasac šećer, kuhinjska so, poboljšivač za testo (emulgator: estri moni i diacetil vinske kiseline i mono i diglicerida masnih kiselina - E472e; antioksidans : askorbinska kiselina; enzimski aktivno SOJINO brašno, enzimi : ¿- amilaza, fosfolipaza, hemicelulaza), konzervans : kalijum sorbat.
Alergeni
Sadrži: Mleko, Gluten
Može sadržati: Soja, Susam, Jaja
Alergeni
Sadrži: Mleko, Gluten
Može sadržati: Soja, Susam, Jaja
Dobavljač
MARA DOO
Dobavljač
MARA DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati sveže na temperaturi 7C
Uslovi čuvanja
Čuvati sveže na temperaturi 7C
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Svežu podlogu nafilovati po želji i peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200 do 220 stepeni oko 5 do 7 minuta.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Svežu podlogu nafilovati po želji i peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200 do 220 stepeni oko 5 do 7 minuta.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Polupečen proizvod od kvasnog testa.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Polupečen proizvod od kvasnog testa.
Recenzije potrošača
(1 Recenzije)
(1)