Here is Product Details Sticky Short Info
ALFA-BETA VASSILOPOULOS S.A.
Encilada komplet Old El Paso 663g
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Encilada komplet Old El Paso 663g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 773 kJ | kJ |
Total masti | 2.9 g | g |
od kojih su zasićene masti | 0.4 g | g |
Ugljeni hidrati | 32 g | g |
od kojih su šećeri | 5.5 g | g |
Energija kcal | 183 kcl | kcl |
So | 1.13 g | g |
Belančevine | 5.6 g | g |
Dijetska vlakna | 3.2 g | g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 773 kJ | kJ |
Total masti | 2.9 g | g |
od kojih su zasićene masti | 0.4 g | g |
Ugljeni hidrati | 32 g | g |
od kojih su šećeri | 5.5 g | g |
Energija kcal | 183 kcl | kcl |
So | 1.13 g | g |
Belančevine | 5.6 g | g |
Dijetska vlakna | 3.2 g | g |
Sastojci
*Soft flour tortillas (326g) - SRB Tortilja - Pečeno razvučeno testo od pšeničnog brašna; Sastojci: PŠENIČNO brašno, voda, stabilizator: glicerol, biljno ulje (suncokretovo), emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina, dekstroza, sredstva za dizanje testa (natrijum-hidrogenkarbonat, difosfati), kuhinjska so. Tortilje su pakovane u zaštitnoj atmosferi. *Topping salsa (144g) - SRB Sos od paradajza sa dodatkom crnog luka i paprika - Sastojci: paradajz 64%, crni luk 17%, zelene paprike 11%, paradajz pasta, kuhinjska so, sirće, šećer, koncentrat limunovog soka, čili papričice 0,4%, beli luk u prahu, prirodne arome, regulator kiselosti: limunska kiselina, učvršćivač: kalcijum-hlorid, modifikovani kukuruzni skrob.
*Cooking sauce (150g) - SRB Sos sa crvenim pasuljem za pripremu mesa - Sastojci: voda, crveni pasulj 29%, paradajz pire 15%, začini (paprika, kajenski biber, kumin, đumbir, crni biber), šareni pasulj u prahu, zelena paprika, kuhinjska so, čili papričice 1%, crni luk u prahu, regulator kiselosti: limunska kiselina, beli luk u prahu, krompirov skrob, bilje, ekstrakt kvasca, arome, ekstrakt začina, boja: cvekla crvena.
Sastojci
*Soft flour tortillas (326g) - SRB Tortilja - Pečeno razvučeno testo od pšeničnog brašna; Sastojci: PŠENIČNO brašno, voda, stabilizator: glicerol, biljno ulje (suncokretovo), emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina, dekstroza, sredstva za dizanje testa (natrijum-hidrogenkarbonat, difosfati), kuhinjska so. Tortilje su pakovane u zaštitnoj atmosferi. *Topping salsa (144g) - SRB Sos od paradajza sa dodatkom crnog luka i paprika - Sastojci: paradajz 64%, crni luk 17%, zelene paprike 11%, paradajz pasta, kuhinjska so, sirće, šećer, koncentrat limunovog soka, čili papričice 0,4%, beli luk u prahu, prirodne arome, regulator kiselosti: limunska kiselina, učvršćivač: kalcijum-hlorid, modifikovani kukuruzni skrob.
*Cooking sauce (150g) - SRB Sos sa crvenim pasuljem za pripremu mesa - Sastojci: voda, crveni pasulj 29%, paradajz pire 15%, začini (paprika, kajenski biber, kumin, đumbir, crni biber), šareni pasulj u prahu, zelena paprika, kuhinjska so, čili papričice 1%, crni luk u prahu, regulator kiselosti: limunska kiselina, beli luk u prahu, krompirov skrob, bilje, ekstrakt kvasca, arome, ekstrakt začina, boja: cvekla crvena.
Alergeni
Sadrži: Gluten
Alergeni
Sadrži: Gluten
Dobavljač
ALFA-BETA VASSILOPOULOS S.A.
Dobavljač
ALFA-BETA VASSILOPOULOS S.A.
Zemlja porekla
Grčka
Zemlja porekla
Grčka
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
1- Ispržiti meso na malo ulja na srednju temperaturu oko 4 minuta pre oceđivanja viška tečnosti. Dodati "Cooking sauce" i 4 kašike vode. Dobro promešati, ostaviti da proključa i krčkati nepokriveno oko 5 minuta na niskoj do srednjoj temperaturi. Za to vreme, iseći zelenu salatu na tanke trake i paradajz na kockice. 2 - Zagrevanje tortilja - Zagrevanje u mikrotalasnoj rerni: izbušiti pakovanje i staviti ga u mikrotalasnu rernu. Zagrevati 35 sekundi na najjačoj snazi (800W). Otvoriti pakovanje i razdvojiti tortilje. Zagrevanje u rerni: zagrejati rernu na 140°C (120°C kod rerne sa ventilatorom). Tortilje izvaditi iz pakovanja, razdvojiti jednu od druge i uviti svaku u foliju ili papir za pečenje. Zagrevati 10 minuta. Do serviranja ih držati pokrivene. 3 - Servirati tople tortilje, sa dinstanim mesom i sa zelenom salatom i seckanim paradajzom, rendanim sirom i preliti sosom od paradajza ("Topping salsa").
Priprema / Uputstvo za upotrebu
1- Ispržiti meso na malo ulja na srednju temperaturu oko 4 minuta pre oceđivanja viška tečnosti. Dodati "Cooking sauce" i 4 kašike vode. Dobro promešati, ostaviti da proključa i krčkati nepokriveno oko 5 minuta na niskoj do srednjoj temperaturi. Za to vreme, iseći zelenu salatu na tanke trake i paradajz na kockice. 2 - Zagrevanje tortilja - Zagrevanje u mikrotalasnoj rerni: izbušiti pakovanje i staviti ga u mikrotalasnu rernu. Zagrevati 35 sekundi na najjačoj snazi (800W). Otvoriti pakovanje i razdvojiti tortilje. Zagrevanje u rerni: zagrejati rernu na 140°C (120°C kod rerne sa ventilatorom). Tortilje izvaditi iz pakovanja, razdvojiti jednu od druge i uviti svaku u foliju ili papir za pečenje. Zagrevati 10 minuta. Do serviranja ih držati pokrivene. 3 - Servirati tople tortilje, sa dinstanim mesom i sa zelenom salatom i seckanim paradajzom, rendanim sirom i preliti sosom od paradajza ("Topping salsa").
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Polugotovo jelo - Set sastojaka namenjenih za pripremu Burrito obroka
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Polugotovo jelo - Set sastojaka namenjenih za pripremu Burrito obroka