Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.11.2024.

Maxi logoMaxi logo
  • Te pam sao

Te pam sao

Te pam sao
Srednje
> 60 min
0/5
Visok

Sastojci za

Sastojci
3 porcije
  • 3 kom. bibera
  • 500 g junećeg mesa
  • 300 g pečuraka
  • 200 g pirinča
  • 300 g škampi
  • 10 g soli
  • 500 g svinjskog filea
  • 5 g vegete
  • 3 kom. bibera
  • 500 g junećeg mesa
  • 300 g pečuraka
  • 200 g pirinča
  • 300 g škampi
  • 10 g soli
  • 500 g svinjskog filea
  • 5 g vegete

Započni pripremu

Junetinu i svinjetinu posolite, pobiberite i začinite vegetom sa svih strana. Stavite na nauljeni pleh i pecite u zagrejanoj rerni dok meso ne porumeni. Stavite pirinač da se kuva u slanoj vodi. Dodajte mesu očišćene pečurke i dinstajte ih sa malo vode i malo ulja. Dodajte škampe i pecite ih dok pečurke ne budu gotove. Kada je pirinač skuvan, ocedite ga ako je ostalo vode. Servirajte i uživajte u ovom kineskom obroku! Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo