Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.12.2024.

Maxi logoMaxi logo
  • Svinjski stomak

Svinjski stomak

Svinjski stomak
Teško
> 60 min
0/5
Visok

Sastojci za

Sastojci
6 porcije
  • 3 kom. lovorovog lista
  • 3 g soli
  • 2000 g svinjskog filea
  • 3 kom. lovorovog lista
  • 3 g soli
  • 2000 g svinjskog filea

Započni pripremu

Zagrejte rernu na 250 stepeni. Zarežite kožu sve do mesa. Posolite meso sa svih strana osim tamo gde je koža. Stavite meso u tepsiju tako da koža bude na dnu. Ulijte vode u tepsiju da meso bude 1 cm u vodi. Dodajte nekoliko listova lovora. Smanjite temeperaturu na 200 stepeni i pecite pola sata. Potom okrenite meso da koža bude gore, posolite, dodajte vode ponovo da meso leži u vodi 1 cm. Smanjite temperaturu na 180 stepeni i pecite sat i po vremena. Meso secite kad se malo prohladi u uživajte u ovom obroku sa prilogom po želji. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo

Sastojci za 6 osoba

Maxi mesara pakovano meso Svinjski but snicla bk,SvezeM
500 gr

Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

Maxi So morska Maxi kutija 1kg
1 Kg

Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

Lovor list Maxi  12g
Maxi Lovor list Maxi 12g
12 gr
  • low-price.external.cbf7b8ce.svg
79
99
RSD