Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.11.2024.

Rezultati pretrage recepataPunjeni paradajz sa inćunima i pirinčem
Maxi logoMaxi logo
  • Punjeni paradajz sa inćunima i pirinčem

Punjeni paradajz sa inćunima i pirinčem

Punjeni paradajz sa inćunima i pirinčem
Lako
Do 30 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 1 kom. belоg luka
  • biberа
  • 200 g inćuna
  • 150 g parmezana
  • 50 g pirinča
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 1 kom. peršunа
  • 1000 g paradajza
  • 100 g prezli
  • so
  • 50 g kapara
  • 1 kom. belоg luka
  • biberа
  • 200 g inćuna
  • 150 g parmezana
  • 50 g pirinča
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 1 kom. peršunа
  • 1000 g paradajza
  • 100 g prezli
  • so
  • 50 g kapara

Započni pripremu

Kapar dobro operite pod mlazom hladne vode da uklonite so, pa ga usitnite zajedno sa inćunima i belim lukom. Dodajte seckani peršun, rendani parmezan, prezle i skuvani pirinač. Sve zajedno posolite i pobiberite. Paradajz operite i svaki prepolovite. Kašikom izdubite unutrašnjost i obrnite naopako da se ocedi na salveti. Oceđeni paradajz ređajte u pleh i svaki napunite pripremljenom smesom, prelijte maslinovim uljem i pecite pet minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Daleki istok
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo