Započni pripremu
Za pripremu podloge neophodno je umešati 220g Mlevene Plazme, 120g maslaca i 50ml mleka i obložiti dno kalupa za tortu. Odložiti u frižider. Za pripremu krema, potrebno je 4 listića želatina preliti vodom i ostaviti da nabubri. Zatim mikserom umutiti 350g Philadelphia sira, 250g grčkog jugorta, 60g šećera u prahu, 15g arome vanile i malo malina. Želatin zajedno sa vodom grejati na laganoj vatri dok se ne otopi, i lagano ulivati u krem uz neprekidno mućenje da se ne stvore grudice. U kalup uliti polovinu krema, postaviti maline i preliti ostatkom kreme. Odložiti u frižider na nekoliko sati. Sledeći korak je dekoracija. 1 listić želatina prelijte vodom. Umešajte 60g grčkog jogurta i 30g pavlake za kuvanje, dodajte ekstrakt maline ili boju za kolače. Želatin ocedite i otopite na laganoj vatri i pomešajte tako da dobijete smesu sobne temperature. Ulijte u silikonski kalup ili u obruč za tortu prečnika 14 cm. Stavite u zamrzivač. Tortu izvadite iz kalupa, stavite spiralni ukras i ukrasite voćem, puslicama i jestivim cvećem.