Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.1.2025.

Rezultati pretrage recepataPečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom
Maxi logoMaxi logo
  • Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom

Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom

Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom
Srednje
Do 60 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
3 porcije
  • 1 kom. belоg luka
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 700 kg svinjskih rebara
  • 12 g ruzmarina
  • 1 kom. belоg luka
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 700 kg svinjskih rebara
  • 12 g ruzmarina

Započni pripremu

Stavite rebarca da odstoje sat vremena u maslinovom ulju, belom luku i ruzmarinu. Pecite ih na jakoj vatri dva minuta sa svake strane. Preko rebara stavite naseckan beli luk i ruzmarin i sačekajte da se rebarca dobro ispeku. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Evropska kuhinja
Klasik
Uskršnja trpeza
Večera
Sve sezone
Glavno jelo

Sastojci za 3 osobe

Maxi Ulje maslin.dev.extra vergine Maxi 1l
1 L

Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

Maxi pijaca Zac bilj ruzmarin 15g Maxi Pijaca
15 gr

Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

Luk beli 250g
Maxi pijaca Luk beli 250g
250 gr
139
99
RSD