Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.11.2024.

Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj sa mesom

Pasulj sa mesom

Pasulj sa mesom
Srednje
> 60 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
3 porcije
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 g aleve parike
  • 3 kom. bibera
  • 5 g brašna
  • 200 g crnog luka
  • 500 g svinjskog filea
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 10 ml ulja
  • 3 g vegete
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 g aleve parike
  • 3 kom. bibera
  • 5 g brašna
  • 200 g crnog luka
  • 500 g svinjskog filea
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 10 ml ulja
  • 3 g vegete

Započni pripremu

Ostavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan prospite vodu i sipajte litar vode. Kada voda proključa, prospite je i sipajte novu. Dodajte iseckani crni i beli luk, iseckanu šargarepu, začinite solju, biberom, vegetom i dodajte meso iseckano na kockice. Kada pasulj i meso budu skoro kuvani, pripremite zapršku: u maloj šerpi na malo ulja propržite iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte malo aleve paprike i brašna. Promešajte i nalijte zapršku u šerpu. Kuvajte još desetak minuta uz mešanje. Servriajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo