Započni pripremu
Umutite belanca, šećer i so u čvrst sneg. Dodajte i jestivu boju po želji (ako pravite više boja odjednom, onda belanca odvojte u onoliko činija koliko raznih boja želite). U blenderu izradite bademe i šećer u prahu u fini prah, te ga pažljivo dodajte ulupanim belancima. Pleh obložite papirom za pečenje i na njega pomoću kuhinjskog špric, istisnite krugove smese prečnika oko 3 cm. Važno: pleh sa macaronsima nemojte odmah staviti u rernu, već neka odstoje 15–20 minuta. Pecite ih u prethodno ugrejanoj rerni na 160 stepeni oko 15 minuta. Za krem otopljenu belu čokoladu dodajte ulupanoj slatkoj pavlaci, te mešajući dodajte nekoliko kapi limuna i kap jestive boje. Potom spojte dva biskvita iste boje filom u istoj nijansi. Macaronsi u bojama duge spremni su za slasno uživanje.