Započni pripremu
U jednu šerpu sipajte puter od kikirikija, 100g izlomljene bele čokolade i slatku pavlaku. Šerpu stavite na tihu vatru da se sastojci istope, a zatim je sklonite sa vatre, dodajte Mlevenu Plazmu i sve dobro izmešajte. Dobijenu smesu ostavite da se ohladi do sobne temperature pa je nakratko ubacite u frižider da se dodatno stegne. Kad se smesa potpuno ohladila i stegla, napravite kuglice, poređajte ih na poslužavnik obložen papirom za pečenje i vratite u frižider. Na tihoj vatri otopite crnu čokoladu. Umočite kuglice u otopljenu čokoladu pa ih viljuškom izvadite na papir za pečenje da se glazura stegne. Kad završite kuglice, ponovo ih vratite u frižider nakratko. 50g bele čokolade, sa malo ulja, otopite na pari pa sipajte u poslastičarski špric i dekorišite kuglice.