Započni pripremu
Kvasac i šećer dodajte u 100 ml mlakog mleka i ostavite da naraste. Puter otopite i ostavite da se malo prohladi. Ostatak mleka i jogurt smlačite. Umutite jaje i so, dodajte margarin, nadošli kvasac, mleko i jogurt, vanilin šećer i koricu limuna, pa izmešajte. Brašno sipajte postepeno, zamesite glatko testo, pokrijte ga i ostavite na toplom da naraste. Premesite testo na dasci posutoj brašnom, podelite ga na sedam jednakih loptica, svaku malo premesite i ostavite da se odmori desetak minuta. Svaku lopticu istanjite oklagijom na veličinu malog tanjira, narendajte hladan puter i slažite jednu na drugu (poslednja se ne premazuje). Složene kore istanjite oklagijom na oko 0,5 cm debljine, u četvorougaonik. Isecite ga na 16 jednakih delova, stavite na sredinu orahe pomešane sa šećerom, preklopite dve suprotne strane ka sredini i lagano pritisnite da se ivice spoje. Ređajte u podmazan pleh, ostavite da kroasani narastu i pecite na 180 stepeni da fino porumene. Pospite ih šećerom u prahu.