Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.11.2024.

Rezultati pretrage recepataKaneloni sa spanaćem u bešamel sosu
Maxi logoMaxi logo
  • Kaneloni sa spanaćem u bešamel sosu

Kaneloni sa spanaćem u bešamel sosu

Kaneloni sa spanaćem u bešamel sosu
Srednje
Do 60 min
5/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 1 kom. biberа
  • 400 ml bešamel sosa
  • 3 kom. crnog luka
  • 4 kom. belоg luka
  • 1 kom. jaja
  • 500 g kanelona
  • 350 g krem sira
  • 5 g mešavine začina
  • so
  • 500 g spanaća
  • 250 g šampinjona
  • 400 g trapist sira
  • 1 kom. biberа
  • 400 ml bešamel sosa
  • 3 kom. crnog luka
  • 4 kom. belоg luka
  • 1 kom. jaja
  • 500 g kanelona
  • 350 g krem sira
  • 5 g mešavine začina
  • so
  • 500 g spanaća
  • 250 g šampinjona
  • 400 g trapist sira

Započni pripremu

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk. Spanać i šampinjone isečene na kolutove dodajte luku, pa dinstajte fil za kanelone 15 minuta. Sklonite sa ringle, pa dodajte začine, krem sir i jedno jaje. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 150 ml bešamel sosa, pospite ga rendanim trapistom, a potom ređajte punjene kanelone. Preostalim bešamelom prelijte kanelone i pospite ih trapistom. Ovo izdašno jelo potrebno je peći na 180 stepeni oko 30 minuta. Služite uz crno vino.

Ocena

Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo