Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.11.2024.

Maxi logoMaxi logo
  • Jegulja

Jegulja

Jegulja
Srednje
> 60 min
0/5
Visok

Sastojci za

Sastojci
3 porcije
  • 3 kom. belоg luka
  • 100 ml belog vina
  • 1 kom. biberа
  • 3 g soli
  • 100 g crnog luka
  • 1000 g jegulje
  • 3 kom. belоg luka
  • 100 ml belog vina
  • 1 kom. biberа
  • 3 g soli
  • 100 g crnog luka
  • 1000 g jegulje

Započni pripremu

Očišćenu jegulju stavite u nauljenu posudu za pečenje. Oko nje poređajte iseckani luk, prelijte maslinovim uljem, posolite, pobiberite i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Izvadite iz rerne, prelijte vinom, pecite još 20 minuta na 180 stepeni i servirajte kao na fotografiji. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Veče za prijateljima
Večera
Sve sezone
Glavno jelo