Započni pripremu
Voće skuvajte sa 100 ml vode i tri-četiri kašike šećera oko 10 minuta. Stavite želatin da nabubri u 50 ml vode oko 10 minuta, ali tako da ne provri i dodajte u voće koje ste skinuli sa vatre. Ostavite da se ohladi. Istopite 180 g margarina i umutite mikserom sa 300 g keksa i pet kašika mleka. Utisnite smesu u okrugli kalup. Ostavite da se stegne u frižideru dok mutite fil. Umutite slatku pavlaku i dodajte kremfiks. U tu smesu dodajte 450 g sira, vanilin šećer i 220 g šećera u prahu. Želatin ostavite da nabubri 10 minuta i zatim ga zagrejte da se istopi (nikako da provri). Pomešajte ga sa malo ove bele smese, potom dodajte u beli fil i sve umutite. Beli fil utisnite u kalup preko kore od keksa. Kada se crveni fil ohladi, rasporedite ga preko belog fila. Ostavite u frižideru da odstoji minimum šest sati. Idealno bi bilo da odstoji u kalupu preko noći. Nakon toga skinite kalup i isecite kolač. Prijatno!