Here is Product Details Sticky Short Info
Premia
Smrznuto lisnato testo Premia 500g
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Smrznuto lisnato testo Premia 500g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 45 g |
Energija kj | 1371 kJ | 823 kJ |
Total masti | 15.5 g | 9.3 g |
od kojih su zasićene masti | 8.3 g | 5 g |
Ugljeni hidrati | 38.7 g | 23.2 g |
od kojih su šećeri | 0.5 g | 0.3 g |
Energija kcal | 326 kcl | 196 kcl |
So | 0.6 g | 0.36 g |
Belančevine | 5.9 g | 3.5 g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 45 g |
Energija kj | 1371 kJ | 823 kJ |
Total masti | 15.5 g | 9.3 g |
od kojih su zasićene masti | 8.3 g | 5 g |
Ugljeni hidrati | 38.7 g | 23.2 g |
od kojih su šećeri | 0.5 g | 0.3 g |
Energija kcal | 326 kcl | 196 kcl |
So | 0.6 g | 0.36 g |
Belančevine | 5.9 g | 3.5 g |
Sastojci
PŠENIČNO brašno tip ¿500¿, voda, margarin (biljna ulja (palma, suncokret, uljana repica), voda, kuhinjska so, emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina, limunska kiselina, antioksidansi: ekstrat bogat tokoferolima i askorbil palmitat, konzervans: kalijum sorbat, aroma), šećer, suncokretovo biljno ulje, svež pekarski kvasac, kuhinjska so, emulgator E472e, antioksidans E300.
Sastojci
PŠENIČNO brašno tip ¿500¿, voda, margarin (biljna ulja (palma, suncokret, uljana repica), voda, kuhinjska so, emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina, limunska kiselina, antioksidansi: ekstrat bogat tokoferolima i askorbil palmitat, konzervans: kalijum sorbat, aroma), šećer, suncokretovo biljno ulje, svež pekarski kvasac, kuhinjska so, emulgator E472e, antioksidans E300.
Alergeni
Sadrži: Gluten
Može sadržati: Soja
Alergeni
Sadrži: Gluten
Može sadržati: Soja
Dobavljač
MOKA doo MOKA DOO ZA PROIZVODN
Dobavljač
MOKA doo MOKA DOO ZA PROIZVODN
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati smrznuto na temperaturi -18C
Uslovi čuvanja
Čuvati smrznuto na temperaturi -18C
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Nakon odmrzavanja testo razvući do željene debljine, iseći i oblikovati po želji, fermentisati oko 60 minuta i peći na 200-220°C 13-15minuta.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Nakon odmrzavanja testo razvući do željene debljine, iseći i oblikovati po želji, fermentisati oko 60 minuta i peći na 200-220°C 13-15minuta.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Brzo smrznut nepečenproizvod od kvasnog lisnatog testa bez nadeva.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Brzo smrznut nepečenproizvod od kvasnog lisnatog testa bez nadeva.