Here is Product Details Sticky Short Info
C
Puding karamel C 40g
40 gr
1874.75 rsd/Kg
40 gr
1874.75 rsd/Kg
74
99 RSD
Puding karamel C 40g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. |
Energija kj | = 380 kJ | = 0. kJ |
Total masti | = 1.3 g | = 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 0.9 g | = 0. g |
Ugljeni hidrati | = 17 g | = 0. g |
od kojih su šećeri | = 11 g | = 0. g |
Energija kcal | = 90 kcl | = 0. kcl |
So | = 0.07 g | = 0. g |
Belančevine | = 2.5 g | = 0. g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. |
Energija kj | = 380 kJ | = 0. kJ |
Total masti | = 1.3 g | = 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 0.9 g | = 0. g |
Ugljeni hidrati | = 17 g | = 0. g |
od kojih su šećeri | = 11 g | = 0. g |
Energija kcal | = 90 kcl | = 0. kcl |
So | = 0.07 g | = 0. g |
Belančevine | = 2.5 g | = 0. g |
Sastojci
kukuruzni skrob, instant karamel u prahu (karamel
(glukozni šećer, šećer), maltodekstrin) min. 2%, kuhinjska so, aroma.
Sastojci
kukuruzni skrob, instant karamel u prahu (karamel
(glukozni šećer, šećer), maltodekstrin) min. 2%, kuhinjska so, aroma.
Dobavljač
DR OETKER DOO
Dobavljač
DR OETKER DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
UPUTSTVO: Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
UPUTSTVO: Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Puding karamel 40g C
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Puding karamel 40g C