Here is Product Details Sticky Short Info
Maxi
Mak mleveni Premia 200g
200 gr
1309.95 rsd/Kg
200 gr
1309.95 rsd/Kg
261
99 RSD
Mak mleveni Premia 200g
- Omiljene cene su uvek niske cene.
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. g |
Belančevine | = 16.1 g | 0. g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. g |
Belančevine | = 16.1 g | 0. g |
Sastojci
Mleveni plavi mak 72%, šećer 25%, kukuruzni skrob 2,5%, prirodno identična aroma vanile max 0.1%
Sastojci
Mleveni plavi mak 72%, šećer 25%, kukuruzni skrob 2,5%, prirodno identična aroma vanile max 0.1%
Dobavljač
ZITOKOMERC DOO
Dobavljač
ZITOKOMERC DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Preporuka - Kolač od maka
Fil:
Sadržaj kesice popariti sa 100 ml vrelog mleka, dobro izmešati i ostaviti nekoliko minuta da se ohladi.U ohlađenu smesu dodati jedno jaje, po želji još šećerai suvog grožđa .
Testo:
500 g brašna, 1 suvi kvasac, 80 g šećera, 2,5 dcl mleka,100 g iseckanog margarina, 1 jaje, na vrh noža soli.
Testo dobro umesiti sa navedenim sastojcima i razvućiga 30-40 cm u pravougaonom obliku.Testo premazati
prethodno pripremljenim filom, uviti u rolnu sa dužestrane i staviti u podmazan pleh. Ostavit da odstoji 30 min.Peći na temperaturi od 175-200ºC oko 40 min.
Još vruć kolač premazati već pripremljenim premazom.
Premaz : 75 g šećera, jedna supena kašika limuna I malo vode.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Preporuka - Kolač od maka
Fil:
Sadržaj kesice popariti sa 100 ml vrelog mleka, dobro izmešati i ostaviti nekoliko minuta da se ohladi.U ohlađenu smesu dodati jedno jaje, po želji još šećerai suvog grožđa .
Testo:
500 g brašna, 1 suvi kvasac, 80 g šećera, 2,5 dcl mleka,100 g iseckanog margarina, 1 jaje, na vrh noža soli.
Testo dobro umesiti sa navedenim sastojcima i razvućiga 30-40 cm u pravougaonom obliku.Testo premazati
prethodno pripremljenim filom, uviti u rolnu sa dužestrane i staviti u podmazan pleh. Ostavit da odstoji 30 min.Peći na temperaturi od 175-200ºC oko 40 min.
Još vruć kolač premazati već pripremljenim premazom.
Premaz : 75 g šećera, jedna supena kašika limuna I malo vode.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Mleveni plavi mak sa dodacima za pripremu kolača i drugih poslastica
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Mleveni plavi mak sa dodacima za pripremu kolača i drugih poslastica