Here is Product Details Sticky Short Info
Maxi pekara
Proteinski hleb Maxi pekara 300g
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Proteinski hleb Maxi pekara 300g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 1042 kJ | kJ |
Total masti | 5.6 g | g |
od kojih su zasićene masti | 0.9 g | g |
Ugljeni hidrati | 30.8 g | g |
od kojih su šećeri | 0.1 g | g |
Energija kcal | 248 kcl | kcl |
So | 1.12 g | g |
Belančevine | 14 g | g |
Dijetska vlakna | 9.1 g | g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 1042 kJ | kJ |
Total masti | 5.6 g | g |
od kojih su zasićene masti | 0.9 g | g |
Ugljeni hidrati | 30.8 g | g |
od kojih su šećeri | 0.1 g | g |
Energija kcal | 248 kcl | kcl |
So | 1.12 g | g |
Belančevine | 14 g | g |
Dijetska vlakna | 9.1 g | g |
Sastojci
Proklijala zrna PŠENICE 48 %,brašno od golice 30 %, proklijalo zrne RAŽI, seme suncokreta 5.5 %, voda, kvasac, kuhinjska so.
Visok sadržaj proteina.
Sastojci
Proklijala zrna PŠENICE 48 %,brašno od golice 30 %, proklijalo zrne RAŽI, seme suncokreta 5.5 %, voda, kvasac, kuhinjska so.
Visok sadržaj proteina.
Alergeni
Sadrži: Gluten
Može sadržati: Susam
Alergeni
Sadrži: Gluten
Može sadržati: Susam
Dobavljač
TRIVIT DOO
Dobavljač
TRIVIT DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od osam dana. U zamrzivaču čuvati 3 meseca.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od osam dana. U zamrzivaču čuvati 3 meseca.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Specijalna vrsta hleba. Ostale vrste specijalnog hleba. Hleb od proklijalih zrna pšenice i raži, brašna golice i dodatkom suncokreta.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Specijalna vrsta hleba. Ostale vrste specijalnog hleba. Hleb od proklijalih zrna pšenice i raži, brašna golice i dodatkom suncokreta.