Here is Product Details Sticky Short Info
Yumis
Puding jagoda Yumis 40g
40 gr
1374.75 rsd/Kg
40 gr
1374.75 rsd/Kg
54
99 RSD
Puding jagoda Yumis 40g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 10 g |
Energija kj | 1541 kJ | 154.1 kJ |
Total masti | 0.2 g | 0.02 g |
od kojih su zasićene masti | 0.1 g | 0.01 g |
Energija kcal | 368 kcl | 36.8 kcl |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 10 g |
Energija kj | 1541 kJ | 154.1 kJ |
Total masti | 0.2 g | 0.02 g |
od kojih su zasićene masti | 0.1 g | 0.01 g |
Energija kcal | 368 kcl | 36.8 kcl |
Sastojci
kukuruzni skrob, aroma jagode, prirodne boje (karmin i beta-karoten), kuhinjska so
Sastojci
kukuruzni skrob, aroma jagode, prirodne boje (karmin i beta-karoten), kuhinjska so
Alergeni
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće, Gluten
Alergeni
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće, Gluten
Dobavljač
YUMIS DOO YUMIS DOO
Dobavljač
YUMIS DOO YUMIS DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Sadrzaj kesice (za pripremu 0,5 litara pudinga) izmešati sa 3-4 kašike šećera (60g), dodati 5-6 kašika hladnog mleka i mešati dok se ne dobije glatka masa. Ostatak do pola litre mleka staviti da provri i skinuti sa vatre i uz mešanje dodati pripremljenu masu. Puding kuvati još tri minuta uz neprekidno mešanje. Skuvani puding sipati u posudice prethodno pokvašene vodom. Servirati ohlađeni puding kome se može dodati voćni sok, šlag, sveže ili jezgrasto voće i drugo.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Sadrzaj kesice (za pripremu 0,5 litara pudinga) izmešati sa 3-4 kašike šećera (60g), dodati 5-6 kašika hladnog mleka i mešati dok se ne dobije glatka masa. Ostatak do pola litre mleka staviti da provri i skinuti sa vatre i uz mešanje dodati pripremljenu masu. Puding kuvati još tri minuta uz neprekidno mešanje. Skuvani puding sipati u posudice prethodno pokvašene vodom. Servirati ohlađeni puding kome se može dodati voćni sok, šlag, sveže ili jezgrasto voće i drugo.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Prašak za puding sa aromom jagode
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Prašak za puding sa aromom jagode