Here is Product Details Sticky Short Info
Dr Oetker
Puding crna cokolada Dr.Oetker 47g
47 gr
1765.74 rsd/Kg
47 gr
1765.74 rsd/Kg
82
99 RSD
Puding crna cokolada Dr.Oetker 47g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 405 kJ | kJ |
Total masti | 1.7 g | g |
od kojih su zasićene masti | 1.1 g | g |
od kojih su šećeri | 3.1 g | g |
Energija kcal | 96 kcl | kcl |
od kojih su mono nezasićene masti | 17 g | g |
od kojih su poli nezasićene masti | 11 g | g |
od kojih su trans masti | 0.03 g | g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 405 kJ | kJ |
Total masti | 1.7 g | g |
od kojih su zasićene masti | 1.1 g | g |
od kojih su šećeri | 3.1 g | g |
Energija kcal | 96 kcl | kcl |
od kojih su mono nezasićene masti | 17 g | g |
od kojih su poli nezasićene masti | 11 g | g |
od kojih su trans masti | 0.03 g | g |
Sastojci
kukuruzni skrob, kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca 34%, čokolada u prahu 4% (šećer, kakao masa, kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca, aroma), aroma, kuhinjska so.
Sastojci
kukuruzni skrob, kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca 34%, čokolada u prahu 4% (šećer, kakao masa, kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca, aroma), aroma, kuhinjska so.
Alergeni
Može sadržati: Mleko
Alergeni
Može sadržati: Mleko
Dobavlja?
DR OETKER DOO
Dobavlja?
DR OETKER DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi ?uvanja
?uvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi ?uvanja
?uvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Dodati: 500 ml mleka, 3 ¿ 5 kašika (40 ¿ 70 g) šećera.
Priprema: Pomešati sadržaj kesice sa 4 kašike hladnog mleka i šećerom, mešati dok se ne razbiju grudvice. Ostatak mleka zagrejati do ključanja. Skloniti sa vatre i uz mešanje dodati razmućeni prašak za puding. Vratiti na šporet i uz neprestano mešanje još jednom kratko prokuvati. Vreo puding sipati u posudice prethodno isprane hladnom vodom. Pripremljeni puding ukrasiti po želji. Puding možete upotrebiti i za filovanje kolača i torti.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Dodati: 500 ml mleka, 3 ¿ 5 kašika (40 ¿ 70 g) šećera.
Priprema: Pomešati sadržaj kesice sa 4 kašike hladnog mleka i šećerom, mešati dok se ne razbiju grudvice. Ostatak mleka zagrejati do ključanja. Skloniti sa vatre i uz mešanje dodati razmućeni prašak za puding. Vratiti na šporet i uz neprestano mešanje još jednom kratko prokuvati. Vreo puding sipati u posudice prethodno isprane hladnom vodom. Pripremljeni puding ukrasiti po želji. Puding možete upotrebiti i za filovanje kolača i torti.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Puding sa ukusom crne čokolade 47g
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Puding sa ukusom crne čokolade 47g
Recenzije potrošača
(1 Recenzije)
(1)