Here is Product Details Sticky Short Info
Dr Oetker
Ucvrsciv.za slag Kremfix Dr.Oetker 10g
10 gr
9499 rsd/Kg
10 gr
9499 rsd/Kg
94
99 RSD
Ucvrsciv.za slag Kremfix Dr.Oetker 10g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 G | 0. G |
Energija kj | = 0. g | 0. g |
Total masti | = 0. g | 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 0. g | 0. g |
Ugljeni hidrati | = 0. g | 0. g |
od kojih su šećeri | = 0. g | 0. g |
Energija kcal | = 0. g | 0. g |
Molibden | = 0. g | 0. g |
So | = 0. g | 0. g |
Belančevine | = 0. g | 0. g |
Dijetska vlakna | = 0. g | 0. g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 G | 0. G |
Energija kj | = 0. g | 0. g |
Total masti | = 0. g | 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 0. g | 0. g |
Ugljeni hidrati | = 0. g | 0. g |
od kojih su šećeri | = 0. g | 0. g |
Energija kcal | = 0. g | 0. g |
Molibden | = 0. g | 0. g |
So | = 0. g | 0. g |
Belančevine | = 0. g | 0. g |
Dijetska vlakna | = 0. g | 0. g |
Sastojci
šećer u prahu, modifikovani skrob, sredstvo protiv zgrudvavanja (E 341(iii)).
Sastojci
šećer u prahu, modifikovani skrob, sredstvo protiv zgrudvavanja (E 341(iii)).
Alergeni
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće, Gluten
Alergeni
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće, Gluten
Dobavljač
DR OETKER DOO
Dobavljač
DR OETKER DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Za 200 - 250 ml slatke pavlake
Uputstvo za pripremu:
1. 200 - 250 ml dobro rashlađene slatke pavlake kratko izmutiti mikserom u hladnoj posudi.
2. Sadržaj kesice pomešati sa malo šećera u prahu i Dr. Oetker vanilin šećerom (po sopstvenom ukusu) i dodati u umućenu slatku pavlaku uz neprestano mešanje.
3. Slatku pavlaku mutiti do željene čvrstine i do serviranja držati na hladnom. Pavlaka ostaje čvrsta nekoliko sati.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Za 200 - 250 ml slatke pavlake
Uputstvo za pripremu:
1. 200 - 250 ml dobro rashlađene slatke pavlake kratko izmutiti mikserom u hladnoj posudi.
2. Sadržaj kesice pomešati sa malo šećera u prahu i Dr. Oetker vanilin šećerom (po sopstvenom ukusu) i dodati u umućenu slatku pavlaku uz neprestano mešanje.
3. Slatku pavlaku mutiti do željene čvrstine i do serviranja držati na hladnom. Pavlaka ostaje čvrsta nekoliko sati.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Kremfix 10g
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Kremfix 10g