Here is Product Details Sticky Short Info
C
Griz psenicni deciji C 200g
200 gr
574.95 rsd/Kg
200 gr
574.95 rsd/Kg
114
99 RSD
Griz psenicni deciji C 200g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 380 kJ | kJ |
Total masti | 1.3 g | g |
od kojih su zasićene masti | 0.9 g | g |
od kojih su šećeri | 2.5 g | g |
Energija kcal | 90 kcl | kcl |
od kojih su mono nezasićene masti | 17 g | g |
od kojih su poli nezasićene masti | 11 g | g |
od kojih su trans masti | 0.07 g | g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 380 kJ | kJ |
Total masti | 1.3 g | g |
od kojih su zasićene masti | 0.9 g | g |
od kojih su šećeri | 2.5 g | g |
Energija kcal | 90 kcl | kcl |
od kojih su mono nezasićene masti | 17 g | g |
od kojih su poli nezasićene masti | 11 g | g |
od kojih su trans masti | 0.07 g | g |
Sastojci
Pšenični griz
Sastojci
Pšenični griz
Alergeni
Sadrži: Gluten
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće
Alergeni
Sadrži: Gluten
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće
Dobavljač
DR OETKER DOO
Dobavljač
DR OETKER DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Preporuka za pripremu: Dodati 2 kašike (30 g) griza u 250 ml mleka. Zasladiti sa 1-2 kašike (20-40 g) šećera ili prema ukusu i zagrejati. Kuvati na laganoj vatri 3 minuta uz neprestano mešanje.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Preporuka za pripremu: Dodati 2 kašike (30 g) griza u 250 ml mleka. Zasladiti sa 1-2 kašike (20-40 g) šećera ili prema ukusu i zagrejati. Kuvati na laganoj vatri 3 minuta uz neprestano mešanje.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Pšenični griz 200g C
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Pšenični griz 200g C