Here is Product Details Sticky Short Info
Maxi
Smrzn.pizza Quattro formaggi Maxi 320g
Ovaj proizvod više nije dostupan
Smrzn.pizza Quattro formaggi Maxi 320g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. |
Energija kj | = 868 kJ | 0. kJ |
Total masti | = 4.6 g | 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 2.7 g | 0. g |
Ugljeni hidrati | = 31 g | 0. g |
od kojih su šećeri | = 1.2 g | 0. g |
Energija kcal | = 206 kcl | 0. kcl |
So | = 1.25 g | 0. g |
Belančevine | = 8.7 g | 0. g |
Dijetska vlakna | = 1.8 g | 0. g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. |
Energija kj | = 868 kJ | 0. kJ |
Total masti | = 4.6 g | 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 2.7 g | 0. g |
Ugljeni hidrati | = 31 g | 0. g |
od kojih su šećeri | = 1.2 g | 0. g |
Energija kcal | = 206 kcl | 0. kcl |
So | = 1.25 g | 0. g |
Belančevine | = 8.7 g | 0. g |
Dijetska vlakna | = 1.8 g | 0. g |
Sastojci
Pizza testo (PŠENIČNO brašno 41%, voda, so, šećer, kvasac), pizza sos 9% (paradajz sos 7% (paradajz, voda), paradajz koncentrat 1%), punomasni meki SIR 8 % (pasterizovano, ultrafiltrirano MLEKO, so, starter kultura, sirilo), polutvrdi masni SIR Edamer 4% (pasterizovano kravlje MLEKO, kuhinjska so, starter kultura, sirilo, boja: beta karoten), polutvrdi masni SIR Gauda 4% (MLEKO, so, učvršćivač: kalcijum-hlorid, boja: E160a, starter kultura, sirilo), meki punomasni SIR sa plemenitom plesni - Gorgonzola 2,6% (MLEKO, so, bakterije mlečne kiseline, sirilo, Penicillium roqueforti), kuhinjska so, šećer, origano, dodatak jelima (so, sušeno povrće (u promenljivim udelima šargarepa, paštrnak, krompir, CELER, crni luk), pojačivač arome: mononatrijum-glutaminat, šećer, dekstroza, začini, boja: riboflavin), beli luk, biber.
Sastojci
Pizza testo (PŠENIČNO brašno 41%, voda, so, šećer, kvasac), pizza sos 9% (paradajz sos 7% (paradajz, voda), paradajz koncentrat 1%), punomasni meki SIR 8 % (pasterizovano, ultrafiltrirano MLEKO, so, starter kultura, sirilo), polutvrdi masni SIR Edamer 4% (pasterizovano kravlje MLEKO, kuhinjska so, starter kultura, sirilo, boja: beta karoten), polutvrdi masni SIR Gauda 4% (MLEKO, so, učvršćivač: kalcijum-hlorid, boja: E160a, starter kultura, sirilo), meki punomasni SIR sa plemenitom plesni - Gorgonzola 2,6% (MLEKO, so, bakterije mlečne kiseline, sirilo, Penicillium roqueforti), kuhinjska so, šećer, origano, dodatak jelima (so, sušeno povrće (u promenljivim udelima šargarepa, paštrnak, krompir, CELER, crni luk), pojačivač arome: mononatrijum-glutaminat, šećer, dekstroza, začini, boja: riboflavin), beli luk, biber.
Alergeni
Sadrži: Mleko, Gluten
Ne sadrži: Riba, Lupina, Slačica, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jezgrasto voće
Može sadržati: Celer, Jaja
Alergeni
Sadrži: Mleko, Gluten
Ne sadrži: Riba, Lupina, Slačica, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jezgrasto voće
Može sadržati: Celer, Jaja
Dobavljač
JAMI d.o.o.
Dobavljač
JAMI d.o.o.
Zemlja porekla
Bosna i Hercegovina
Zemlja porekla
Bosna i Hercegovina
Uslovi čuvanja
Čuvati smrznuto na temperaturi -18C
Uslovi čuvanja
Čuvati smrznuto na temperaturi -18C
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Duboko zamrznutu pizzu izvaditi iz kutije. Pizzu staviti u tepsiju i ubaciti u pećnicu zagrijanu na 250°C. Peći 5 minuta, dok se sir ne rastopi. Prijedlog: Prije
pečenja na pizzu posuti nekoliko kapi maslinovog ulja.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Duboko zamrznutu pizzu izvaditi iz kutije. Pizzu staviti u tepsiju i ubaciti u pećnicu zagrijanu na 250°C. Peći 5 minuta, dok se sir ne rastopi. Prijedlog: Prije
pečenja na pizzu posuti nekoliko kapi maslinovog ulja.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Pizza Quattro formaggi Premia 320 g- brzo smrznuti polupečeni proizvod od kvasnog testa sa nadevom od 4 vrste sira i paradajz sosa
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Pizza Quattro formaggi Premia 320 g- brzo smrznuti polupečeni proizvod od kvasnog testa sa nadevom od 4 vrste sira i paradajz sosa